Viken tar (kaka) scenen

Jommen har denne uken gått fort, sa kjerringa og feis.

Det gjenstår to dager igjen av oppholdet vårt i Bogotá, og det gjør oss både opprørte, og glade med tanke på alle de potetene vi har i vente hjemme på Viken. Dagen startet med morgenmøte og gjennomkjøring av timeplan, og rett til akademiet for å øve inn det gjenværende før konserten. 

   
Vi ble invitert til en eksamenskonsert til en av våre venner på akademiet etter lunsj, som var glimrende utført med flotte melodier fra den klassiske musikksjangeren. 

Senere var det lydprøve, og vi kom oss gjennom med strak arm og glade smil :))) nesten.

Gro Ann syntes det var en god idé å legge inn en liten og moderne opptreden hvor fler elever kom inn med lys og ansiktsmaling mens et av bandene skulle spille, og dette syntes Marte og Caroline var veldig stas. Et slikt oppsett fikk ut kunstneren i alle fortape sjeler. 

  
Videre til konserten var vi en halvtime forsinket (colombianske titspunkt har som oftest et slingringsmål på 30-60 min.) , men vi hentet oss godt inn med seks råkule runder av kom, en norsk og en colombiansk versjon. 

  
Konserten gikk som fis på flaske, og det gjenværende publikum som satt igjen etter alle oss som skulle opptre var på scenen, jublet av glede etter siste nummer. Alle i salen satt igjen med en kulturopplevelse verden aldri har sett maken til. (Håper vi) 

Vi endte dagen med middag, og rett på crêpes and waffles for is til dessert.

  
 
Pis ut

Leave a comment